ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
TAXI Nο 4 THASSOS | Υπηρεσίες Ταξί Θάσος


Με τα σύγχρονα και άνετα ταξί μας, μπορούμε να σας μεταφερουμε άμεσα, γρήγορα και άνετα σε οποιονδήποτε προορισμό στην Θάσο επιθυμείτε.

Η επιχείρησή μας “TAXI Nο 4 THASSOS” η οποία βρίσκεται στην Θάσο και πιο συγκεκριμένα στις περιοχες Λιμενάρια και Ποτός, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταφορών με ταξί, έχοντας πάντα ως βασική αξία τις επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών.

Τα ταξί μας είναι άριστα συντηρημένα και τελευταίας τεχνολογίας ώστε να σας προσφέρουν μία όμορφη και απροβλημάτιστη μεταφορά σε όλη την Θάσο. Οι οδηγοί μας είναι έτοιμοι κάθε στιγμή να μεταβούν σε όποια διαδρομή μας υποδείξετε.

 


 


Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο

τηλ. +306945027609, +306972605601

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: 
  Μεταφορές τουριστών
  Μεταφορές μαθητών
  Μεταφορές ΑΜΕΑ  (υπό όρους)
  Μεταφορές ηλικιωμένων  (υπό όρους)
  Μεταφορές ασθενών  (υπό όρους)
  Μεταφορές κατοικιδίων
  Μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων
ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ:
  Λιμάνια
  Σταθμούς λεωφορείων
  Ξενοδοχεία
  Εστιατόρια
  Τουριστικά αξιοθέατα
  Tον γύρο του νησιού
  Νυχτερινή έξοδο
Οργανώνουμε επίσης ημερήσιες εκδρομές ώστε να μην χάσετε καμία από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας. Εσείς πείτε μας το χρόνο που θέλετε να διαθέσετε και τα ενδιαφέροντά σας και απλά απολαύστε την διαδρομή.

Όπου και αν βρίσκεστε, όπου και να θέλετε να πάτε απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο 6997291088, 6972605601 ή 6945406006 και θα είμαστε άμεσα κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επιδείξει υψηλό επαγγελματισμό φροντίζοντας ιδιαίτερα την ασφαλή και άνετη μετακίνηση κάθε επιβάτη. Η εμπειρία μας στο χώρο σε συνδυασμό με τις οικονομικές τιμές μας και την σωστή προσωπική εξυπηρέτηση, μας έχουν καθιερώσει ως την ιδανική επιλογή για την μετακίνησή σας στην Θάσο.

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θάσο.