ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
TAXI Nο 4 THASSOS
Υπηρεσίες Ταξί & Μεταφορά Επιβατών Θάσος


Η επιχείρησή μας “TAXI Nο 4 THASSOS” η οποία βρίσκεται στην Θάσο και πιο συγκεκριμένα στις περιοχες Λιμενάρια και Ποτός, αποτελεί μία αξιόπιστη επιχείρηση ταξί που μπορεί να σας μεταφέρει με άνεση, ασφάλεια και συνέπεια σε οποιονδήποτε προορισμό στην Θάσο επιθυμείτε.

Μπορούμε να μεταφέρουμε ντόπιους και τουρίστες σε οπουδήποτε επιθυμούν έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την προσφορά μιας ευχάριστης μετακίνησης στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Τα ταξί μας είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και τις αργίες ώστε να σας μεταφέρουν με ασφάλεια σε λιμάνια, σταθμούς λεωφορείων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, τουριστικά αξιοθέατα και σε όποιον προορισμό στην Θάσο επιθυμείτε.

 

 


 

 
 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Όπου και αν βρίσκεστε, όπου και να θέλετε να πάτε απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο +306945027609 ή στο +306972605601 και θα είμαστε άμεσα κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα σύγχρονα ταξί μας είναι Mercedez-Benz W211 & W213 και μπορουν να μεταφέρουν έως 4 επιβάτες το κάθε ένα με τις αποσκευές τους. Διαθέτουν κλιματισμό και άνετα καθίσματα ώστε να έχετε μία ευχάριστη μετακίνηση, ενώ φροντίζουμε ώστε να είναι πάντα καθαρό.

Οι οδηγοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μεταφοράς και θα φροντίσουν με την σειρά τους ώστε να έχετε μία ευχάριστη και ήρεμη διαδρομή. Σέβονται απόλυτα το γεγονός ότι μεταφέρουν ανθρώπους που ο καθένας έχει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του προκειμένου να φτάσει με ασφάλεια και συνέπεια στον προορισμό του.

 

 

 
Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να προσπαθούμε διαρκώς για την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θάσο.